Bike+Bus 2015

Bike&Bus

INSCHRIJVEN VIA DEZE LINK 

Na een dag fietsen en genieten van het uitgebreide culturele aanbod langs het Belslijntje, zult u moe zijn en wellicht geen zin meer hebben om terug naar huis te fietsen. Nog even lekker nagenieten op het terras?

Ook op 13 september biedt het Fietsforum Tilburg de mogelijkheid om na afloop van uw fietstocht, in zowel Turnhout als Tilburg uw fiets terug te laten bezorgen naar het vertrekpunt. Wij noemen dit Bike & Bus.

Uw fiets wordt afgeleverd in een bewaakte stalling waar u uw fiets in de loop van de avond weer op kunt pikken. Uzelf gaat per Lijn bus 450 vanaf station Turnhout / Tilburg terug naar station Tilburg / Turnhout. Hieronder vindt u de dienstregeling Turnhout-Tilburg. De dienstregeling Tilburg – Turnhout treft u hier aan. U kunt zo zelf bepalen wanneer u terug wilt reizen, uw fiets staat veilig op u te wachten. In Turnhout zijn de mogelijkheden wat beperkter, ophalen geschiedt dan in overleg.

Vooraf inschrijven via het inschrijfformulier is verplicht en kan tot woensdagavond 9 september. De kosten bedragen dit jaar € 13,= per persoon, dit is inclusief het ticket voor de Lijn bus 450. De kosten dient u vooraf te voldoen aan de organisatie. Op het inschrijfformulier vindt u de benodigde details.

Wilt u of kunt u niet inschrijven: vervoer van uw fiets terug is alleen van Turnhout naar Tilburg mogelijk, indien er ruimte is.

Voor andere wheelers die de gehele tocht uitrijden: chapeau! Lijn 450 rijdt ook voor jullie terug richting Tilburg. Buskaartjes zijn te koop in de bus (á € 3,00) of op het station in Turnhout.

Heeft u vooraf vragen over Bike & Bus, mail ons dan: theo@belslijntje.com