De app, die sinds september 2013 beschikbaar is, is in de maand juni 2014 geactualiseerd.
Door het BKKC is de app, die in eerste instantie als kunstroute verscheen, nu geplaatst op het platform van Brabant Vertelt: www.brabantvertelt.nl. Daar zijn meer mogelijkheden en is het gebruikersgemak verbeterd.
Op onze website vind je nog meer informatie over de route.

Je kunt de route nu niet alleen van Tilburg naar Turnhout downloaden, maar ook van Turnhout naar Tilburg. Daarmee is het BelsLijntje de eerste route op Brabant Vertelt die buiten Brabant start.

Omdat de app thuis al is gedownload heb je onderweg geen internet nodig om alle informatie te kunnen bekijken en beluisteren. Je kunt thuis ook al genieten van het BelsLijntje, omdat ieder punt vooraf al te bekijken is. Je hoeft dus niet langer binnen enkele tientallen meters van een punt te zijn om de bijbehorende informatie te kunnen zien of beluisteren.

We hebben foto’s toegevoegd van de optredens tijdens het Cultureel Fietsevent van 8 september 2013. Tevens is de film, die van die dag is gemaakt toegevoegd aan de app.

De route in Tilburg is geactualiseerd en eenvoudiger gemaakt om te volgen. Rondom de Oude Warande en de Zwartvenseweg volg je nu nog langer het tracé van het BelsLijntje, zoals dat het meest recent bekend is. En je komt nog langs twee leuke attracties: de Zeven Geitjes en Bosvreugd.

Rondom de start van het Cultureel Fietsevent op zaterdag 13 en zondag 14 september 2014 zal nog mee informatie worden geactualiseerd en komt ook informatie beschikbaar over de attracties, artiesten en evenementen die in dit weekeinde worden georganiseerd. Het is raadzaam de app regelmatig te updaten of te downloaden! Veel fietsplezier…

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn