Op 21 mei nodigen wij ondernemende mensen langs het BelsLijntje van harte uit voor een bijeenkomst met presentaties en interactieve workshops. Wij willen met u spreken over ideeën, plannen en bijdragen die u kunt leveren of verbindingen die u kunt leggen.  

De bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 21 mei bij de Heerenboeren Boschoven in Baarle-Nassau, adres Boschoven 6.
U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar huub@brvc.nl

Het programma luidt als volgt:
11.00 uur      Opening en welkom
11.15 uur       Presentatie eindwerkstuk van NHTV studenten met gelegenheid voor vragen en suggesties
12.00 uur     Gezamenlijke streeklunch met gelegenheid voor netwerken en elkaar beter te leren kennen.
12.45 uur      Presentatie plannen en ambities Coöperatie BelsLijntje
13.15 uur       Interactieve workshop over ideeën van deelnemers en grensoverschrijdende samenwerking
13.45 uur      Presentatie plannen Cultureel Fietsevent 13 en 14 september 2014 met gelegenheid voor vragen en suggesties
14.15 uur      Afspraken maken en evaluatie
14.30 uur     Einde

Eindpresentatie werkstuk NHTV studenten.
De afgelopen weken heeft een groep van 5 studenten van de NHTV uit Breda een onderzoek gedaan naar de beeldvorming van het BelsLijntje en de mogelijkheden voor toeristische en economische ontwikkeling. Dit onderzoek geeft invulling aan ons idee, dat het BelsLijntje kan doorgroeien tot een Slow Leisure Icoon in de grensregio. De studenten presenteren hun eindresultaat tijdens deze bijeenkomst en stellen deelnemers in de gelegenheid nog aanvullingen te doen op hun werkstuk.

Presentatie Coöperatie BelsLijntje.
Op 14 april 2014 hebben Tine v.d. Weyer, Dion Heerkens en Huub Glas de coöperatie BelsLijntje formeel opgericht. Wij maken u graag deelgenoot van onze plannen en mogelijkheden. Wij zijn benieuwd naar uw ideeën voor het BelsLijntje en de kansen die u ziet om gebruik te maken van de Coöperatie en de grensoverschrijdende samenwerking in het gebied. Na presentatie van onze plannen komen we graag met de deelnemers in gesprek  hierover en horen we graag uw ideeën. Dat zullen we doen in een interactieve workshop.

Samen lunchen en elkaar ontmoeten.
We serveren tussendoor een heerlijke lunch met streekgerechten, die we samen met onze gastheren van De Heerenboeren Boschoven voor u zullen samenstellen.

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn