De 5 NHTV studenten verrasten op 21 mei de 35 gasten met een prachtig verhaal over het BelsLijntje. Tijdens hun eindpresentatie brachten zij de kracht van storytelling onder de aandacht.

Het verhaal van ruim 5 minuten, geïllustreerd met prachtige sfeerbeelden, kunt u hier volgen: https://www.facebook.com/photo.php?v=276215189226832

De studenten hebben tijdens hun Minor opdracht voor de NHTV in Breda zich bezig gehouden met de conceptbeschrijving voor het BelsLijntje. Wat maakt het BelsLijntje tot een sterk merk? Zij komen met de conceptnaam “Grensoverschrijdende beleving”, die heel dicht ligt bij de naam die wij sinds vorig jaar september gebruiken: “Beleef grensland”

De naam grensoverschrijdende beleving heeft niet alleen een letterlijke betekenis van de grens tussen Nederland en België, maar ook een diepere betekenis. De beleving die het BelsLijntje biedt is uniek voor de bezoekers en voor Nederland. Hierdoor worden figuurlijke grenzen overschreden. De beleving die het BelsLijntje biedt verschilt per bezoek. Dit komt door de natuur en cultuur die constant in beweging zijn.

De studenten hebben ook een one-liner ontwikkeld, die in de communicatie uitingen rondom het BelsLijntje een grote rol kan gaan spelen: “Stippel jouw eigen lijntje uit”

Hierin staat lijntje:
– in de zin van het Bels Lijntje
– in de zin van jouw eigen weg of route => Beleving

Het concept BelsLijntje kent meerdere elementen zoals kunst, cultuur, ecologie, streekproducten, bewegen et cetera. De gebruiker kiest zelf zijn eigen weg, afstand en route waar hij of zijn behoefte aan heeft. Het kan zijn: een dag uit met een vriend of vriendin, waar je lekker wilt genieten van rust en natuur. Daarentegen kan de gebruiker ook kiezen voor een aantal ‘stops’ tijdens het fietsen om te  leren, te ontspannen of om juist een activiteit te ondernemen.

Wij danken de studenten voor hun creativiteit en inzet,
Hartelijk dank aan:
Suzanne van Haaften
Julia Looman
Dusty Gillis
Adeline Bolmers
Michael Pierce

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn