We hebben een enerverend jaar achter de rug. Met tevredenheid kijken we terug op het mooie evenement, dat we op 8 september mochten organiseren. En vooral kijken we met dankbaarheid naar alle mooie mensen die we hebben ontmoet en waarmee we mochten samenwerken.

En we staan niet stil! Volop zijn we bezig met de plannen voor 2014. Meer en meer ondernemers, stichtingen/verenigingen en gemeenten raken betrokken bij het BelsLijntje en zijn bezig plannen te maken. En wij hebben zaterdag 13 en zondag 14 september 2014 omcirkeld in onze agenda.
We vragen u om dat ook te doen!

In het weekend van 13 en 14 september organiseren we het volgende Culturele Fietsevent. Dit keer zal dit in het teken staan van “Grenzeloos”. Honderd jaar geleden brak de Grote Oorlog, Wereldoorlog I uit. Vele mensen sloegen op de vlucht:  25.000 Belgische vluchtelingen en 20.000 soldaten trokken naar het neutrale Tilburg en werden daar opgevangen. Tilburg telde toen 55.000 zielen, het inwonersaantal verdubbelde toen  in een klap bijna. Al die monden moesten gevoed, al die mensen moesten te slapen gelegd. Het Wonder van Tilburg?

Rondom dit thema bereiden we de 2014 editie van het Culturele Fietsevent voor. Dat doen we samen met het Tilburgse Stadsmuseum, dat dit thema in het najaar 2014 via verschillende evenementen en manifestaties uitwerkt. De fietstocht over het BelsLijntje is er één van.

Wij wensen U allen een grenzeloos 2014 en open dat het BelsLijntje (nog meer) in volle glorie zal opstaan!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn