DOWNLOAD HIER EEN HANDZAME A4 MET ROUTE EN PROGRAMMA OM ZELF TE PRINTEN.

Cultuursmokkelaars,
een doorlopend programma voor de culturele fietstocht 2015 tussen 10 en 16 uur.

Het Cultureel Fietsevent voor 2015 is gepland op zondag 13 september 2015.
In een per locatie gedurende de hele dag (10u -16u) doorlopend programma zullen diverse optredens plaatsvinden waarbij Nederlandse en Vlaamse artiesten actief zullen zijn.

Langs het BelsLijntje zal op diverse locaties een doorlopend programma met dans, theater, literatuur, muziek en performances en beeldende kunst plaatsvinden. Voor jong en oud, voor elk wat wils. Het programma varieert van poppentheater tot klassieke muziek, van dansers tot smokkelaars: elke locatie krijgt een unieke invulling door Nederlandse en Vlaamse artiesten.

Jongerenparticipatie en specifieke programmering voor de jeugd is nadrukkelijk meegenomen.

De coöperatie BelsLijntje heeft hard gewerkt om met een (nog) zeer beperkt budget een bijzonder afwisselend programma neer te zetten. Deelname is gratis want tol wordt langs het BelsLijntje niet geheven. Een vrijwillige bijdrage van deelnemers wordt des te meer gewaardeerd.

In Tilburg zal op zaterdagavond het OpenLuchthotel rond de Grotto in de Oude Warande een bijzondere mogelijkheid van overnachting bieden. Gedurende de zondag wordt op dit Tilburgse startpunt van de fietstocht Cultuursmokkelaars 2015 een doorlopend programma met dans en theater verzorgd.

Ook in 2015 sluiten we net als in 2014 opnieuw aan bij de Opening van het Cultureel Seizoen in Turnhout. Voorafgaand aan de culturele fietstocht op zondag zullen op zaterdagavond in Turnhout diverse culturele activiteiten plaatsvinden. Wie de fietstocht vanuit Turnhout naar Tilburg zou willen maken kan dus desgewenst ook aan die kant van de grens starten en zich een appetizer op zaterdagavond in Turnhout laten smaken.

Het programma 2015 is in het weekeinde van 1 op 2 augustus gepubliceerd. Na de eerdere edities kent u ons wel goed genoeg om erop te kunnen vertrouwen dat het ook dit keer weer een prachtige line up zal zijn.

Volg BelsLijntje op Facebook of Twitter of kom nog eens terug naar deze website om nieuwe ontwikkelingen in het programma te kunnen lezen. Reserveer alvast 13 september in agenda en doe net als wij een schietgebedje naar de weergoden dat zij ons en u gunstig zijn gezind op 13 september.